STANDARD

programajánlataink:

Jeruzsálem, Holt-tenger

Banner image

Ein Gedi, Holt-tenger

Banner image

Masada, Holt-tenger

Banner image
HOLT TENGERI TEKERCSEK

Qumran, Holt-tenger

Banner image

Miért érdemes
Eilatot választani

...mert Izrael legdélibb városában egész évben tombol a nyár. A hőmérséklet télen is ritkán csökken 20 fok alá, a nyári hónapokban azonban gyakran 40 fok körüli a hőség, ami csak azért viselhető el viszonylag könnyen, mert a relatív páratartalom szinte nulla, a levegő rendkívül száraz. A Vörös-tenger vize januártól-decemberig 20-24 fokos, fürdésre minden időben alkalmas.
FOTÓGALÉRIA

Az

Akabai-öbölben fekvő, mindössze 50 ezer lakosú várost 1949-ben alapították, történelmi jelentőségű műemlékből itt alig találni valamit. Annál izgalmasabb-pezsgőbb az élet a 11 kilométer hosszú tengerparti sávon, ahol szállodák, éttermek, bárok és bevásárlóközpontok sorakoznak. A napközbeni fürdőzéstől elfáradt turisták naplemente után megcsodálhatják a város központjában működő zenélőkutat, felkereshetik az Icepark-mall bevásárlóközpontban kialakított jégpályát, beülhetnek a város 3D-s mozijába vagy csaphatnak egy görbe estét a város két legjobb éjszakai klubjában, a Shatoban vagy a Crazy Elephantban. Az Eilat.hu vendégei számára a belépés mindkét helyre ingyenes!

A város és környéke azoknak sem okoz csalódást, akik inkább a régió természeti csodáival ismerkednének, a Vörös-tenger vízi világa ámulatba ejtő, a Negev-sivatag kőbuckái között tevegelve vagy quadozva a szabadság végtelen érzése járja át a kirándulót. S ha már hiányzik a zsivaj, a város közeli ornitológiai megfigyelőállomásnál pihenőt tartó vándormadarak garantáltan gondoskodnak a megfelelő zajszintről.

A Vörös-tenger kristálytiszta vizében úszkáló halakat és a színes korallzátonyokat egészen közelről megcsodálhatják az itt nyaralók. A bátrabbak búvárfelszereléssel alámerülve akár delfinekkel is úszhatnak, de aki kicsit távolabbról ismerkedne a tengeri élővilággal annak is több lehetősége adódik. Vízre szállhat egy üvegfenekű hajóval vagy felkeresheti a Vízalatti megfigyelőállomást, amely hat méterrel a vízszint alatt kialakított hatalmas üvegfalú terem, ahol saját élőhelyükön figyelhetik meg a melegvízű tenger gazdag faunáját.

A város északi része a Negev-sivataggal határos. A mintegy 12000 km2-en elterülő sivatag Izrael területének több mint fele. A népsűrűség egyes szakaszokon viszonylag alacsony, kilométereket haladhatunk úgy, hogy nem találkozunk egy ember fiával sem. Az első látszatra talán barátságtalan környezet számtalan érdekes látnivalót rejt, megéri felfedezni, de a sivatagi túrákra minden esetben ajánlott szakavatott kísérőt fogadni. Különös látványban lehet része annak, aki február környékén érkezik a Negevbe. Télen és tavasszal ugyanis bőven hullik csapadék a régióban, a hosszú nyárban kiszáradt folyómedrekben ilyenkor hegyi patakok zúgnak, és a sivatag egy rövid időre kivirágzik. Pipacsszerű piros virágok, zöld gyepek borítják a máskor kietlennek tűnő dombokat.

EILAT
szállás
OVDA
Airport
EGGED
busztársaság
VALUTAVÁLTÓ
akt. árfolyamok
ÍDŐELTOLÓDÁS
Izrael-Magyarország
ÍDŐJÁRÁS
Eilat
Image

Ha…. 

…ha nem talált volna kedvére valót a programjaink között, ha más irányú elképzelései lennének a szabadidő eltöltését illetően, vagy ha határozott elképzelése volna, hogy mit szeretne megnézni, meglátogatni Izrael nevezetességei közül – várjuk jelzését, üzenetét, ajánlatkérését.

Kedvcsináló videó Izraelről, ( israel.org)

Fotógaléria

Tallózás a programjainkat érintő fotók között

Munkatársaink, és az Önök által megosztott fotók, melyek a programjainkon készültek. Évek múltán is jó emlékezni az együtt töltött órákra, a közös élményekre. Ha Ön még nem vett részt programjainkon,  látogasson el Eilátra és vegye igénybe szolgáltatásainkat, …mert mi Önökért vagyunk!…

FOTÓGALÉRIA
Layer
Layer
Layer
Image

Fotó, videó készítés, vízalatti kamera bérlet

A nyaraláskor készített képek-filmek visszanézésekor felidézhetjük a pihenés legszebb élményeit. Ne hagyja elfelejtődni a legszebb perceket! Irodánknál lehetőség van speciális kamera vagy drón bérlésére, amivel professzionális légi- vagy víz alatti felvételeket készíthetnek, egészen új perspektívából mutatva be az átélt kalandokat.