Image module

Shalom Izrael, Shalom Eilat

ÜDVÖZÖLJÜK A SZENTFÖLDÖN

„Az elmúlt 18 évben keresztül-kasul bejártuk Izraelt. Fizikai valóságát megismertük, lelki gazdagságát megtapasztaltuk. Mielőtt cégalapításra adtuk a fejünket, szent ígéretet tettünk: minél több embert hozzá fogunk segíteni ahhoz, hogy életre szóló élményekkel gazdagodjon.”

Feldmayer Péter

cégvezető

Eilati, és izraeli programok szervezése a

Programszervező Irodával

Az

Eilat.hu  Programszervező Iroda székhelye a Vörös-tenger ékköve: Eilat. Történelmi léptékű és távlatú turisztikai kirándulásaink kiindulópontja és bázisa ez a nappal megkapó szépségű, éjjel nyüzsgő-lüktető életet élő multikulturális város. Minden kontinensről szép számmal érkeznek ide látogatók, hogy élvezzék a hely semmivel össze nem téveszthető, oldott, fesztelen, nemzetek közötti hangulatát, magukba szívják különleges frivol atmoszféráját. Ennek a sokszínű és sokrétű érdeklődésnek megfelelően irodánk minden ízlés és igény kielégítésére felkészült, a bakancsos-hátizsákos gyalogtúrától kezdve az üvegfalú, saját helikopterrel rendelkező luxusjacht-körutazásig. Megrendelőink exkluzív kívánságainak teljesítésében mára több mint félszáz megbízható üzleti partner közreműködik.

Munkatársainkkal karöltve azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Önnek a legszebb úti célokat ajánljuk, a legjobb programokat szervezzük, mindezt a legkedvezőbb áron. Tegyen próbára minket, hogy megajándékozhassuk egy életre szóló élménnyel!

Image module
Rólunk írták:
Egy hetet töltöttünk Izraelben, ezen belül 3 éjszakát Péternél. Az ott töltött összesen kb 2 napba sikerült annyi programot beletenni, és ezáltal annyi élményt átélni az iroda által - Timna Park, tevegelés, delfinárium, esti szórakozóhely - amennyit önerőből képtelenség lett volna. Köszönjük a segítséget és a programokat, csak ajánlani tudom őket mindenkinek! Nektek pedig hajrá, csak így tovább!!
..."Felfedeztem, hogy magyar nyelvű honlap is létezik, az Eilat.hu. Kíváncsiságból írtam nekik magyarul és jött is a válasz, amit nem kaptam meg, mert a szálláshelyünk wifije szokás szerint bekrepált, erre felhívtak, hogy tényleg menni szeretnénk-e másnap a Timna-parkba. Kiderült, hogy a honlapot Péter üzemelteti. " http://suketapu.blog.hu/2016/02/26/eilat_214
Sajnos, csak 4 napot voltunk, mindennel nagyon meg vagyok elégedve, remélem legközelebb több időre tudunk menni. Mindenkinek ajánlom az irodát ha Izraelbe járnak.
..."Nagyon nagy segítség, hogy az eilat.hu által szerveztük az utat, csak ajánlani tudom őket. Ők visznek mindenhová, ők béreltek egy autót nekünk, segítenek a vásárlásnál." http://www.bg71.hu/bg71-wp/telbol-a-nyarba-eilat-2016
Nagyon jó élményekkel tértünk haza, nagyon kedvesek voltak, csak ajánlani tudom őket. Menjetek Izraelbe, menjetek Eilatba, menjetek Péterrel, és nem bánjátok meg!
További rólunk írt vélemény