Banner image

Barangolás Izraelben

4 napos magyarnyelvű program az Eilaton üdülők számára rendkívül jutányos áron.
Ennél kedvezőbb ajánlatot egyetlen utazási irodánál sem talál!
A repülőtéri transzfert és több helyi attrakciót tartalmazó akciós-program csomag ára mindössze csak 190 $ /fő. (Ez az ár nem tartalmazza a repülőjegy és a szállás költségeit, kizárólag az izraeli programokra és a transzferre vonatkozik!)

(Minimum 3 fővel már elindítjuk a programot, maximális csoportlétszám 54 fő.)

FOGLALÁS

1. nap (szombat vagy szerda)

Transzfer a repülőtérről a szállodába, útközben magyarnyelvű információkkal látjuk el Önöket Eilatról, Izraelről. Ezzel rengeteg kiadást megspórolhatnak.

2. nap (vasárnap vagy csütörtök)

Félnapos (5 órás) kirándulás a Flamingó-tóhoz, a Timna-parkba és egy kibucba. A túra végén megállunk egy közel-keleti fűszerboltban, ahol a magyarországi ár harmadáért vásárolhatnak a gazdag fűszerkínálatból.

3. nap (hétfő vagy péntek)

Egésznapos kirándulás a Holt-tengerhez és az Ein Gedi Nemzeti Parkba, indulás reggel 8:30-kor, hazaérkezés Eilatra 20:00-kor. Útközben megállunk egy különleges sóbarlangnál is, ahol sókristályokat lehet szedni.

4. nap (szerda vagy szombat)

Transzfer a repülőtérre, útközben két helyen is megállunk panoráma fotózásokra.

A programcsomag ára 175$. Minimum 3 fővel már elindítjuk a programot, maximális csoportlétszám 54 fő.

Mindenki, aki részt vesz a programjainkon, az ajándékba kap tőlünk egy Eilat követ, melynek értéke 15$ + ingyenes napozó ágy használatot biztosítunk neki a parton, az egész itt tartózkodása alatt + 1 jegy áráért 2 napos belépőt adunk a delfináriumba.